Houd de temperatuur laag via een uitvalscherm in Oudewater

22 augustus 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je op zoek bent naar een manier om de temperatuur in je woning laag te houden, dan moet je er voor zorgen dat de zon niet op de ruiten kan schijnen. Als je dus zonweringen aan de binnenkant van de woning aanbrengt en dichtdoet, dan kan de zon nog altijd op de ruiten schijnen en de woning via een broeikaseffect opwarmen. Het is in ieder geval niet zo dat je de zonnestralen kunt blokkeren en dus houd je het effect van die zon ook niet volledig tegen. Met zonwerende gordijnen kun je de temperatuur wel een beetje laag houden, maar tijdens hittegolven zal het in huis nog steeds flink opwarmen. Daar komt bij dat je voor de ramen in de woonkamer natuurlijk geen gordijnen hangt die je de hele dag dicht doet. Wat is het nut immers van een raam als je deze de hele dag afschermt met gordijnen. Je wilt toch liever ook een beetje naar buiten kunnen kijken. Daarom is het verstandiger om via SunGo een uitvalscherm in Oudewater te kopen. Deze kun je dan gemakkelijk aan de buitenkant van het raam naar beneden laten, zodat de zonnestralen geen contact meer maken met de ruiten. Jij kunt echter nog wel gewoon naar buiten kijken, omdat een uitvalscherm in Oudewater deels voor het raam naar beneden valt. De zon staat echter boven in de hemel en daardoor hoef je een uitvalscherm in Oudewater slechts deels naar beneden te doen. Hierdoor kun je sowieso nog via het raam naar beneden de wereld in kijken en vaak ook nog wel gewoon rechtdoor. Alleen als je echt omhoog zou kijken, zou je niets meer zien. Ook komt er dankzij het systeem met een uitvalscherm in Oudewater nog steeds zonlicht binnen. De zonnestralen maken geen direct contact meer met je ruiten, maar je profiteert nog steeds van een soort gedempt zonlicht. Je kunt de temperatuur dankzij een uitvalscherm in Oudewater dus laag houden. Als de zon de hele dag op je ruiten kan schijnen, dan heb je in de lente vaak al last van te hoge temperaturen in huis. Ook als het buiten gewoon 15 graden is, dan kan een zon via het broeikaseffect toch voor flinke hitte zorgen. Je kunt wel nagaan dat het in de zomer, als het buiten sowieso al warm is, helemaal niet meer uit te houden is zonder uitvalscherm in Oudewater. Kijk dan ook snel eens op de site van sungo-zonwering.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een zonwering in Oudewater. 

Een uitvalscherm in Oudewater bestel je gemakkelijk bij SunGo

Mocht je op zoek zijn naar een mooi uitvalscherm in Oudewater, dan kun je natuurlijk terecht bij SunGo. Zij komen vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken, je van advies te voorzien en om alles op te meten zodat alles op maat geplaatst kan worden. 

De verschillende zonweringen van SunGo

Je kunt kiezen voor een uitvalscherm als zonwering, maar je kunt bij SunGo uiteraard ook terecht voor andere soorten van zonweringen. Hierbij kun je denken aan: 

  • Markiezen
  • Screens
  • Knikarm Zonneschermen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn