Waar kunt u uw autoruiten blinderen voor een goede prijs?

12 april 2021

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Na een tijdje in mijn auto te hebben gereden besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws. Ik wilde niet direct een geheel nieuwe auto kopen, maar ik wilde het liefst mijn auto even wat mooier maken. Ik wilde niet mijn hele auto verven of overspuiten. Maar wat ik wel wilde wist ik niet zo goed. Iemand suggereerde om delen van de auto te verven of misschien de binnenkant te bekleden. Dit waren allemaal opties die ik niet zo zag zitten. Ik besloot uiteindelijk, na veel zoekwerk op het internet, dat ik graag mijn autoruiten wilde laten blinderen voor een mooie prijs. Ik heb dit eerst nog even met mijn vriend besproken, omdat ik er niet zeker van was dat hij dit een goed idee vond. Echter, tot mijn verbazing, was hij meteen enthousiast en vond hij het juist heel stoer als ik mijn autoruiten zou laten blinderen mits voor een prijs die betaalbaar was. Ik ben dus online gaan zoeken naar een website waar ik mijn autoruiten kon laten blinderen voor een mooie prijs. Zo kwam ik op de website buitenboscustoms.nl. Zodra ik op de link klikte vroeg ik mij nog af of ik hier mijn autoruiten zou kunnen laten blinderen voor een mooie prijs, omdat de naam van de website nog niet zo veel zegt. Gelukkig gaf de eerste regel van de website direct duidelijkheid over het feit of ik hier mijn autoruiten kon blinderen voor een goede prijs. Want de website gaf aan dat dit zeker mogelijk was! Waar ik helemaal blij mee was om te zien is dat de website levenslang garantie bood op deze dienst. Mocht er dus iets fout gaan met mijn ruiten, dan zou ik weer contact kunnen opnemen. Dit gaf mij een goed gevoel en nog meer zekerheid dat ik bij dit bedrijf mijn autoruiten zou gaan laten blinderen voor een mooie prijs. Ik kon op de site gemakkelijk mijn naam, telefoonnummer en wensen achterlaten. Ik had echter nog een paar vragen, dus besloot contact op te nemen met de klantenservice.

Ik wilde zeker weten of ik mijn autoruiten kon laten blinderen voor een mooie prijs!

De vrouw van de klantenservice stond mij super vriendelijk te woord en beantwoordde al mijn vragen. Zij nam mijn zorg weg over addertjes onder het gras en over krassen e.d.. Zij wees mij nogmaals op de levenslange garantie en zij wees mij er ook op dat ik bij andere vragen altijd nogmaals mocht bellen. Met deze mevrouw sprak ik mijn wensen door en samen plaatste we mijn bestelling en zij gaf aan dat de keus voor mijn autoruiten blinderen zeker voor een prijs zou zijn waar ik blij van werd.

Ik ben uiteindelijk in zee gegaan met dit bedrijf.

Uiteindelijk heb ik mijn autoruiten inderdaad laten blinderen voor een top prijs!

  • Dit bedrijf levert een goede, snelle, mooie service
  • Bij het autoruiten blinderen is naast een prijs waar je blij van wordt, ook een levenslange garantie
  • De klantenservice was geduldig en stond mij prima te woord

Ik ben in ieder geval super blij met het resultaat en zou het iedereen aanraden: hier kan je je autoruiten laten blinderen voor een top prijs!

Lees meer…


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn