Aanstekers bedrukken? Besteed het uit aan ons bedrijf

21 mei 2017

Posted in Nieuws

Verkoopt u in uw winkel aanstekers? Aanstekers zijn binnen elk huishouden handig. U kunt er natuurlijk een sigaretje mee opsteken maar dat is niet erg gezond. Maar misschien verkoopt u in uw winkel diverse kaarsen, dan komt een aansteker als geroepen. Misschien een leuk idee om de aanstekers te bedrukken met uw winkelnaam? Laat aanstekers bedrukken als relatiegeschenk aan uw klanten die kaarsen bij u kopen. Dat is nog eens een leuk extraatje om weg te geven! U hoeft nu niet alleen maar relatiegeschenken weg te geven op een jaarbeurs, maar het kan ook direct bij de aankoop van een gerelateerd product. Laat het aanstekers bedrukken maar aan maxilia.nl over. U hebt bij ons een keur aan aanstekers waaruit u kunt kiezen en we kunnen zowel zeer klein en nauwkeurig bedrukken als een groot logo. Het is maar net wat u er mee wilt bereiken. Er zijn natuurlijk diverse aanstekers op de markt. Vandaar dat u nog heel wat keuzes hebt te maken. zo verkopen we:

  • Elektronische aanstekers,
  • Vuursteenaanstekers,
  • Aanstekers met een bieropener,
  • En navulbare zippo’s, de Rolex onder de aanstekers.

Kies de kleuren en het materiaal en rond uw bestelling vandaag nog af, dan hebt u het product binnen 3 dagen geheel bedrukt al thuisbezorgd.

Maxilia bedrukt al uw promotie- en reclamemateriaal

Waar u uw bestelling dan ook wilt laten afleveren, wij van Maxilia kunnen door de hele Benelux en tegenwoordig ook in Duitsland binnen enkele werkdagen al ons drukwerk afleveren. Zowel bij de jaarbeurs waar u uw kraampje hebt staan, bij u thuis of in het magazijn van uw bedrijf, we weten u te vinden en leveren op de concreet gemaakte afspraak. Bij Maxilia hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we graag met u meedenken. Werkt u bijvoorbeeld op een kantoor? Dan zullen we het niet aanraden om ballonnen te kopen om uit te delen aan uw personeel. We denken dan eerder aan bedrukt briefpapier, pennen en notitieblokken. Werkt u echter voor een evenement of een festival dan zijn die ballonnen helemaal geen gek idee. Wilt u een grote groep festivalgangers bereiken? Ga dan zadelhoesjes ontwerpen en bestellen bij Maxilia. Voorzie ze van de naam van uw festival en de data en plaats ze over de zadels van fietsen in grote fietsenstallingen van stations, universiteiten en bibliotheken. Zoekt u voor al uw personeel van een groot warenhuis bedrijfskleding? Ook dan zult u bij Maxilia zeker aan uw trekken komen. We voorzien uw polo’s, petjes, shirts of schorten van uw bedrijfslogo en slogan zodat uw personeel door de bezoekers snel kan worden aangesproken.

Zoekt u een leuk relatiegeschenk? Kijk dan op de site van Maxilia

Met meer dan 10 jaar ervaring in het online verkopen van reclamemateriaal, relatiegeschenken en nog veel meer hebben wij van Maxilia wel iets te vieren. Want zonder u hadden we onze droom niet kunnen verwezenlijken. Daarom bieden we diverse kortingen op onze producten aan. Zo hebben we op dit moment spetterende zomerproducten voor u in de aanbieding. Denk aan strandballen, badhanddoeken, slippers en frisbees. Ongeacht het materiaal waar deze producten van zijn vervaardigd kunnen wij ze voorzien van uitstekend drukwerk. Geef maar door wat voor informatie u er op wilt zetten, dan sturen we u een digitale proefdruk toe. Gaat u daar akkoord mee? Bestel dan via het bestelformulier en betaal met behulp van een online betaalservice of uw credit card. Wilt u graag op de hoogte blijven van deze aanbiedingen? Ga ons dan volgen via de sociale media. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter en Instagram!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn