De vele voordelen van het nieuwe e-commerce platform Magento 2

28 november 2016

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Staat u op het punt om een webshop te beginnen? Dan is het zaak om te kiezen vanuit het juiste platform om te profiteren van zoveel mogelijk voordelen. Daarom kiest u dus gewoon voor Magento 2. Op de website Jaagers.com kunt u veel meer te weten komen over de opties van Magento 2. Zo leest u er bijvoorbeeld waarom dit platform zo ideaal is voor Business to Business. We delen alvast met u enkele van genoemde voordelen:

  • Het dashboard biedt een snelle, gestroomlijnde, consumentenachtige interface
  • Het platform is tot 4 keer sneller dan Magento 1
  • De laadtijd van de pagina is met 50% verbeterd t.o.v. de eerdere versie.

Meer voordelen lezen en ontdekken of dit platform voor u het juiste platform is om mee te starten? Bezoek dan de website.

Daarom gebruik maken van Magento 2

Het lijkt zo gemakkelijk om een webshop te starten. Mensen zien het vaak als een ideaalplaatje. Lekker vanuit huis kunnen werken, terwijl de bestellingen binnenstromen en de bankrekening gemakkelijk gespekt wordt. Het ligt echt een stuk ingewikkelder. Feit is namelijk dat er ongelooflijk veel webshops zijn. Het valt om die reden al vaak niet mee om het kaf van het koren te scheiden. We kennen natuurlijk allemaal wel de bekende webshops die inmiddels zijn uitgegroeid tot immense bedrijven. Deze bedrijven leveren iets unieks wat anderen niet of nauwelijks lukt. Zo is er een webshop die duidelijk klantcontact en klanttevredenheid op de eerste plaats stelt. Ze hebben een bijzondere manier van persoonlijke benadering, namelijk door gebruik te maken van veel humor. Ze doen het voor alsof het werken voor deze webshop niks anders dan één groot feest, wat ervoor heeft gezorgd dat ze inmiddels al een grote schare fans om zich heen hebben verzameld. Beginnen vanuit het niks, dat is nog best een uitdaging in deze tijd. U moet dan iets unieks te bieden hebben. Waar u in ieder geval een goede basis mee legt, is het starten van een webshop door gebruik te maken van Magento 2. Met Magento 2 weet u zeker dat u een webshop creëert dat voldoet aan de eisen en wensen van tegenwoordig. Ook ziet een website die gemaakt is met Magento 2 er zeer professioneel uit, wat al maakt dat klanten om die reden al langer zullen blijven hangen op uw site. Magento is al vanaf de start ontzettend populair als e-commerce platform. Inmiddels maken vele grote en kleinere webshops gebruik van Magento 2, de opvolger van de bekende Magento waar het allemaal mee begonnen is. Een groot voordeel van Magento 2 is dat u de voorraad niet meer handmatig bij hoeft te werken. Een klant die een aankoop doet in uw winkel en een bepaalt product bestelt, daarvan wordt het betreffende product en het aantal gelijk afgeschreven van de voorraad. U kunt zich voorstellen hoeveel werk dat scheelt. Het betekent ook dat uw voorraad altijd zal corresponderen met de werkelijkheid. Zo hoeft u klanten dus niet meer teleur te stellen.

Ga snel naar Jaagers.com

Maakt u momenteel nog gebruik van Magento 1? Dan hoeft u niet noodzakelijk over te stappen naar Magento 2. Echter zal met de tijd verstrijkt duidelijk worden dat Magento 1 onvoldoende ondersteund zal worden, omdat alle focus uitgaat naar Magento 2. Goed om hier dus rekening mee te houden. Wilt u te weten komen of dit nieuwe platform ook voor u van grote betekenis kan zijn? U kunt er meer over lezen op de site Jaagers.com. Hier vindt u uitgebreide info over de mogelijkheden, maar ook over de eventuele nadelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn