Nooit meer zonder stroom met een power bank

16 januari 2017

Posted in Smartphone en Tablet

Iedereen bezit vandaag de dag mobiele apparatuur. Hierbij kun je denken aan laptops, tablets, telefoons, mp3 spelers, GPS, et cetera. Al dit soort apparaten werken op een batterij en die moet je dus elke dag weer opnieuw opladen. Dat is op zich niet zo erg als je thuis bent, want daar heb je wel een stopcontact. Als je in een gebouw bent, dan is het ook geen probleem, want vaak heb je daar ook wel ergens een stopcontact. Maar het is niet ideaal, want je moet eerst een stopcontact vinden en dan maar hopen dat je erbij kunt. Natuurlijk heb je in een studie ruimte op de universiteit wel stopcontacten, maar deze zijn vaak allemaal bezet. Op het vliegveld is het ook vaak een drama, want als er al stopcontacten zijn, dan is het maar de vraag of ze het doen en of ze beschikbaar zijn. Daarnaast heb je op kleine vliegvelden vaak geen stopcontacten die je kunt gebruiken. Of je moet de koffiemachine loskoppelen, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Juist tijdens een lange reis is het fijn als je je telefoon of tablet toch even op kunt laden. Als je een telefoon intensief gebruikt, dan gaat deze maar een paar uur mee. Dus als je er gebruik van wilt maken tijdens een vlucht dan zal je deze op moeten laden. Maar zonder stopcontact wordt dat natuurlijk erg lastig. Daarom is het beter om gewoon een Power bank te kopen. Een Power bank is een mobiel oplaadapparaat waarmee je je telefoon, tablet, laptop en muziekspeler gewoon kunt opladen terwijl je onderweg bent. Je hebt er dus geen stopcontact voor nodig. Een power bank zelf moet je eerst wel zelf opladen, want het is in principe een doorgeef apparaat. Je stalt dus energie op de Power bank zodat je die energie weer door kunt geven aan een mobiel apparaat op het moment dat dat nodig is. Dus als je een beetje extra stoom nodig hebt voor onderweg, dan is een Power bank natuurlijk ideaal. Ook als je je telefoon of tablet veel gebruikt, dan kun je prima gebruik maken van een Power bank. Een power bank heeft een USB aansluiting, dus in principe kun je elk modern apparaat met de Power bank verbinden.

Waar vind ik een Power bank?

Als je op zoek bent naar een Power bank dan kun je terecht op legetelefoon.nl. Hier kun je verschillende Powerbanks kopen in verschillende kleuren en met uiteenlopende capaciteit. Zo kun je onder andere kiezen voor Powerbanks met een vermogen van 2600mAh. Deze zijn geschikt om je telefoon in één keer helemaal op te laden. Deze functioneert dus eigenlijk als een volledige extra batterij. Maar als je meer vermogen nodig hebt, dan kun je uiteraard ook kiezen voor Powerbanks met een grotere capaciteit. Er zijn bijvoorbeeld ook Powerbanks met een vermogen van 12.000mAh. Hiermee kun je verschillende apparaten opladen en je kunt bijvoorbeeld ook dezelfde telefoon meerdere keren opladen met een dergelijke capaciteit. De Powerbanks van legetelefoon.nl zijn geschikt voor vrijwel alle telefoonsoorten. Dus als je één van de volgende telefoons bezit, dan zit je altijd goed:

  • Apple
  • Nokia
  • Samsung Galaxy
  • HTC
  • Blackberry
  • Sony
  • LG

Verder kun je ook MP3 spelers, PSP consoles, fotocamera’s en e-sigaretten opladen met een Power bank.

Bestel de juiste Powerbanks nu via legetelefoon.nl

Als je enthousiast bent geworden na het lezen van deze tekst en als je wel wat meer energie kunt gebruiken, dan kun je de Powerbanks direct bestellen via Lege Telefoon. Je kunt ze gewoon toevoegen aan de winkelwagen en betalen kan uiteraard met iDEAL.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn