Ga voor vast mobiel integratie

23 februari 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als ondernemer maak je natuurlijk op regelmatige basis gebruik van je telefoon. Het komt dan ook vast niet als verrassing dat er hier verschillende deals zijn die je goed in de oren zullen klinken, maar hoe bepaal je nu wat de beste optie voor jou is? Als je kijkt op de website van Voicedata.nl dan vind je hier uiteenlopende mogelijkheden. Daaronder valt bijvoorbeeld de vast mobiel integratie. Het lijkt misschien alsof vaste telefoontoestellen volledig tot het verleden behoren, maar voor bedrijven zijn er zeker nog wel de nodige voordelen te halen uit vaste telefonie. Zo is een klantenservice met vaste telefonie veel beter op te zetten. Hier biedt de mobiele telefoon nog niet de juiste mogelijkheden voor. Dit is voor een werknemer echter wel eens lastig, want met het flexibele werken is het inmiddels veel normaler om ook vanuit huis te werken. Ook de medewerker die verantwoordelijk is voor het opnemen van de telefoon moet natuurlijk gebruik kunnen maken van deze optie en daar komt de vast mobiel integratie om de hoek kijken. Er zijn verschillende voordelen aan deze vorm van integratie verbonden. Meerdere mobiele en vaste nummers op een sim-kaart

  • Maximale betrouwbaarheid
  • Onderling gratis bellen
  • Een duidelijk overzicht

Het is niet alleen handig dat je met de vast mobiel integratie functies van zowel vaste als mobiele telefonie kunt combineren. Een contract bij Voicedata is ook ideaal omdat je meteen alles op een plek hebt.

De voordelen van vast mobiel integratie

Als je alle belopties op een plek hebt, dan betekent dit automatisch dat je een veel duidelijker overzicht hebt van het belgedrag. Niet alleen van jezelf kun je dit bekijken, maar ook van alle andere medewerkers die van de vast mobiel integratie gebruik maken. Dit betekent dus dat je veel helderder voor ogen hebt wat er nu precies gebeurt en waar er eventueel geld op bespaart kan worden. Het is daarnaast ook heel erg handig om gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Voicedata je aanbiedt. Je kunt gebruik maken van de optimale service die ze bij Voicedata hebben. Wanneer je hier kiest voor de vast mobiel integratie dan krijg je een aanspreekpunt. Dit betekent dus dat er een medewerker is die precies weet wat jouw wensen zijn en waar er bijvoorbeeld verbeterpunten voor jullie liggen. Het is zeker aan te raden om hier gebruik van te maken en op die manier veel meer inzicht te krijgen in jullie belgewoontes. Steeds meer bedrijven stappen over op deze service en maken dus ook gebruik van de vele voordelen die de vast mobiel integratie te bieden heeft.

Sluit vandaag nog de vast mobiel integratie af

Heb jij interesse in de vast mobiel integratie en wil je deze graag bij Voicedata afsluiten? Dan kun je dit op een aantal manieren aanpakken. Een is om simpelweg naar de website te gaan en hier je interesse aan te geven. Alles wordt dan direct voor je in orde gemaakt. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om telefonisch contact met ze op te nemen. Dit is handig om de eventuele vragen die je nog hebt te kunnen stelen en natuurlijk kan de medewerker die je aan de lijn hebt, je ook meteen verder helpen met het afsluiten van het contract dat het beste bij jou en je bedrijf past. Maak ook zeker gebruik van de optie om slechts een rekening te ontvangen. Je hebt alles in een helder overzicht en dit maakt het een stuk makkelijker om alles bij te houden. Neem dus vandaag nog de verschillende mogelijkheden door en maak je keuze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn