Shellac Amsterdam voor sterke en schitterende nagels

15 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De feestdagen staan weer voor de deur. Wat kunnen we met zijn allen uitkijken naar die gezelligheid, het samenzijn en het optutten om op je mooist aan de mooi gedekte tafel te schuiven! Genieten van het eten, de cadeaus en van elkaar. Hoe frustrerend is het dan, dat niet alles op de goede manier uitpakt? Heb je net je nagels met veel precisie verzorgd en gelakt, zit de eerste kras alweer in je nagellak voordat je de deur uit bent! En je bent niet echt het type voor kunstnagels. De oplossing is te vinden in Shellac Amsterdam. Je kunt nu naar Lashes, Brows & nails voor de mooiste shellac nagels. En als je er toch bent, geniet dan ook van een heerlijke manicure, pedicure of een wimperlift. Shellac Amsterdam zorgt ervoor, dat je de ster van de avond bent met sterke, langdurig schitterende nagels, die je een gevoel van glamour en zelfvertrouwen geven.

Waarom Shellac Amsterdam het beste voor uw nagels is

Er zijn verschillende soorten technieken om je nagels te verfraaien en te verzorgen. Je kunt kunstnagels, acrylnagels en gelnagels laten zetten, maar dat zijn tijdrovende en ingrijpende technieken. Deze behandelingen vragen om de zoveel tijd onderhoud en vervanging. Wil je wel mooie nagels, maar wil je je nagels niet onderwerpen aan deze tijdrovende en semipermanente optie, dan kun je er altijd voor kiezen om je nagels te laten lakken. Het nadeel van traditionele nagellak is, dat de lak snel slijt, lange droogtijd nodig heeft, snel krasjes vertoont en helaas wordt de kleur van traditionele nagellak ook snel dof. Gellak is een combinatie van gel en nagellak. De substantie smeert als een lak, maar heeft de sterkte van een gel zoals gebruikt bij gelnagels. Het kan een oplossing zijn voor vrouwen met poreuze nagels en de lak blijft tot wel drie weken goed. Het lastige van gellak is, dat het niet makkelijk te verwijderen is. Shellac Amsterdam biedt je nu de oplossing in de vorm van shellac. Deze nieuwe soort nagellak lijkt heel erg op gellak, maar heeft een oplosmiddel als extra bestanddeel, dat er voor zorgt dat de shellac in een dunnere laag op de nagel gesmeerd wordt. De nagel wordt versterkt, maar blijft toch natuurlijk flexibel. Ondanks dat deze lak dunner is, geeft deze behandeling niks weg op de voordelen. De lak is sterk, heeft een korte droogtijd, want de lak wordt UV uitgehard, de kleur blijft lang mooi en sprekend en blijft tot wel twee weken op je nagel. In die twee weken worden je nagels beschermd, shellac behandeling bij Shellac Amsterdam is niet schadelijk voor je nagels. Moet de lak een week later van je vingers af, dan is dat gedaan met een actie van vijf minuutjes. Alle voordelen van shellac samengevat in een behandeling bij Shellac Amsterdam.

Lashesandbrows.nl

Een shellac behandeling wordt bij Shellac Amsterdam gedaan door de

  • professionele
  • passievolle
  • nauwkeurige en vooral gezellige Debbie Houtman.
  • lashesandbrows.nl

Deze medewerker heeft een passie voor het vak en is pas echt gelukkig als de klanten blij en tevreden zijn en met een lach de deur uit gaan! De klant zal bij Shellac Amsterdam volledig ingelicht worden over de behandeling en zal zonder vragen de behandeling starten. Voor een ieder wordt de tijd genomen en iedere klant zal met de shellac behandeling tot in de puntjes verzorgd worden. Shellac Amsterdam zorgt voor een professionele omgeving en biedt tegelijkertijd het warme gevoel van een bijna huiselijke gezelligheid. Alleen het beste is goed genoeg voor de klanten van Shellac Amsterdam. Perfectie met de hoofdletter P!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn